Om oss


Rør & Sveiseservice AS ble etablert i september 2016. Bedriften har sitt utspring fra en tidligere industri og sveisebedrift. Vi er i dag 21 ansatte samt to lærlinger i en arbeidsstyrke som har arbeidet sammen i over 20 år. Vi er fleksible og tilpasser oss markedets utvikling. Vårt fokus er å levere kvalitet i alle våre arbeidsoppgaver. Vi disponerer ca 500 kvm med verksted og kontorlokaler som er lokalisert i Navestadveien 20, Sarpsborg.

Vår kompetanse

Rør & Sveiseservice AS jobber stadig med å utvikle bedriftens kunnskap og utstyr slik at vi kan være en enda større leverandør for våre kunder. Våre arbeidsområder strekker seg fra prefabrikasjon av rør og stålkonstruksjoner i verkstedslokale, montering, service og reparasjonsarbeid på industrielle rørsystemer, samt offshore.

Rør & sveiseservice AS gjør investeringer for å tilby fleksible leveranser til våre kunder. Vi har bl.a investert i Toronado Dreiebenk, Donewell platesaks, Jono hydraulisk kantpresse, rørbøyemaskin, og platevals. Samtidig jobber vi aktivt med å finne nye verktøy/maskiner som gir oss tilgang på de gode løsningene.

Sikkerhet

Rør & sveiseservice AS har sikkerhet som første prioritet. Ingen aktiviteter går foran sikkerheten til våre ansatte, de andre rundt oss, eller det ytre miljø. Selskapet jobber aktivt for å forhindre en hver form for ulykke, helseskade, utslipp til miljøet eller skade på eget eller andres utstyr. Rør & sveiseservice AS sitt kvalitetssikringssystem er basert på kravene i NS-EN ISO 9001:2015. Systemet definerer og dokumenterer selskapets strategi, mål og ansvar med hensyn til kvalitet. Et sterkt fokus på Kvalitet, Helse, Miljø og Sikkerhet i alle ledd, bidrar til et godt arbeidsmiljø, samt trygge og sunne arbeidsplasser. Vi har mål om null ulykker og skader, samt at vi kan vise til 100% trygghet og trivsel.

Arbeidsmiljø

Vi samarbeider tett med vår bedriftshelsetjeneste Grønn Jobb AS, som fører samtaler og statistikk på våre ansatte. Denne informasjonen er sentral i utviklingen av ett godt arbeidsmiljø, og for å forhindre langvarige eksponeringer.

Vi har en stor kundebase og kan tilby varierte arbeidsoppgaver. Vi er godkjent lærebedrift, og har gjennom tiden utdannet mange fagarbeidere etter endt læretid hos oss.

Pga. stadig økende oppdragsmengde, ønsker vi å styrke oss med dyktige og lærevillige medarbeidere. For de rette personene gis det gode muligheter for videreutvikling.

Vi er alltid på utkikk etter dyktige sveisere, mekanikere og industrirørleggere. Så ikke vær redd for å legge igjen en åpen søknad, eller ta kontakt med, May-Liss Larsen.